אין על הריח בבית ביום שישי בבוקר שמתחילים הבישולים זה מתחיל מריח השמרים התופחים ומסתיים באפייה ואז כל הבית בריח של חלת שבת טרייה פשוט נהדר.
אין על הריח בבית ביום שישי בבוקר שמתחילים הבישולים זה מתחיל מריח השמרים התופחים ומסתיים באפייה ואז כל הבית בריח של חלת שבת טרייה פשוט נהדר.
מכניסים למיקסר את הקמח, שמרים והמלח ומערבלים.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבלים עד שנוצר בצק.
אם הבצק יבש מידי ניתן להוסיף עוד קצת מים.
מכסים את קערת הבצק במגבת ומתפיחים בערך כשעה.
מחלקים את הבצק ל4 חלקים שווים
מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל חלק למעין מלבן.
יוצרים מכל מלבן נקניק.
וקולים עם כל שני נקניקים חלה ומניחים בתבנית משומנת.
טורפים ביצה עם כף מים ומברישים את החלות.
מפזרים מעל שומשום.
מכסים את החלות במגבת ומתפיחים עד שהחלות מכפילות את נפחם בערך שעה.
בזמן ההתפחה מחממים תנור ל 220 מעלות.
התחתית התנור מניחים תבנית עם מים.
מכניסים את החלות לתנור למשך בערך 25 דקות עד להזהבה.
נו איך הריח בבית…….
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה