לאוהבי הריבות מתכון נחמד להכנת ריבת תות
לאוהבי הריבות מתכון נחמד להכנת ריבת תות
מכניסים צלחת למקפיא כדי שבהמשך נוכל לבדוק אם הריבה מוכנה.
שמים בקערה את התותים עם הסוכר והלימון ומשאירים במקרר ללילה. מדי פעם יש לערבב את התותים כדי שלא יישארו גושי סוכר.
שמים את התערובת של התותים בסיר ומבשלים על אש גבוהה בערך רבע שעה. צריך לערבב מדי פעם כדי שהריבה לא תישרף למטה.
מוציאים את הצלחת מהמקפיא ובעזרת כף שמים קצת מהריבה על הצלחת. אם הריבה נקרשת סימן שהיא מוכנה, אם היא נוזלית מידי להמשיך לבשל כ 10 דקות ולעשות שוב את הבדיקה עם הצלחת.
מעקרים צנצנת זכוכית בסיר עם מים ומעבירים אליה את הריבה המוכנה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
אוגוסט 11, 2015 @ 17:04
עוד מתכון טוב של רחל…
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
מתכון לי
אוגוסט 11, 2015 @ 17:04
עוד מתכון טוב של רחל…