ריבת משמש מעולה שתמיד יש לי במקרר ואני אוהבת לאכול אותה עם פרוסת חלה טרייה וחמאה.
ריבת משמש מעולה שתמיד יש לי במקרר ואני אוהבת לאכול אותה עם פרוסת חלה טרייה וחמאה.
מניחים סיר על הגז ומבשלים את המשמשים עם הסוכר עד שהסוכר נמס.
מוסיפים את הלימון ומביאים לרתיחה ומבשלים כ 30 דקות.
כדי לדעת אם הריבה מוכנה מכניסים צלחת למקפיא. שופכים עליה כף מהריבה אם היא נקרשת סימן שהיא מוכנה, אם היא נוזלית להמשיך לבשל עוד 10 דקות.
מעקרים צנצנת: שמים צנצנת בסיר עם מים רותחים ומבשלים 10 דקות.
את הריבה המוכנה שמים בצנצנת המעוקרת.
לאחר השימוש בפעם הראשונה יש לשמור את הריבה במקרר.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה