זה הרוטב שאני הכי אוהב. אין שבוע שאני לא מכין פסטה ברוטב הזה ולא נשאר אפילו פירור.
זה הרוטב שאני הכי אוהב. אין שבוע שאני לא מכין פסטה ברוטב הזה ולא נשאר אפילו פירור.
מניחים מחבת על הגז וממיסים את החמאה.
מטגנים את הבצל עם החמאה עד שנהיה שקוף.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים כ5 דקות. מוסיפים את השמנת והיין הלבן ומערבבים עד שהיין מתאדה וברוטב מסמיך.
מוסיפים את התבלינים והרוטב מוכן.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה