מתכון מאוד פשוט להכנת קרפ צרפתי המתאים לכל סוג של אירוח ואת התוספות ניתן לשנות לפי דמיונכם זה מה שכיף במתכון הזה.
מתכון מאוד פשוט להכנת קרפ צרפתי המתאים לכל סוג של אירוח ואת התוספות ניתן לשנות לפי דמיונכם זה מה שכיף במתכון הזה.
מכניסים לקערה את הקמח והסוכר וניל ומערבבים.
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מוסיפים חלב, שמן ומים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלה ודלילה.
משמנים מחבת שטוחה עדיף להשתמש במחבת לקרפים.
בעזרת מצקת שופכים מהתערובת למחבת, כמות המכסה את כל המחבת בשכבה דקה.
כאשר הקרפ משחים הופכים צד. וכך ממשיכים עם כל הבלילה.
מקפלים את הקרפ לשנים ומורחים שוקולד נוטלה ואז מקפלים למשולש.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה