עוגת שוקולד ללא גלוטן עשירה ונימוחה בפה ממש כיף לאכול ולא מרגישים שהיא ללא קמח.
עוגת שוקולד ללא גלוטן עשירה ונימוחה בפה ממש כיף לאכול ולא מרגישים שהיא ללא קמח.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
בסיר על הגז ממיסים את השוקולד והחמאה.
המיקסר מקציפים את הביצים עד שנוצר קצף בהיר.
מערבבים את הביצים עם השוקולד ומעבירים לתבנית גודל 24 משומנת.
אופים בתנור במשך 30 דקות.
בסיר על הגז ממיסים את השמנת עם השוקולד ומורחים מעל העוגה.
מכניסים למקרר למשך הלילה ובבוקר יש לכם מעדן.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה