מתכון לסופלה שוקולד תמיד נראה מסובך אבל האמת שממש קל להכין רק רבע שעה עבודה ויש לכם קינוח עשיר בשוקולד שכולם אוהבים.
מתכון לסופלה שוקולד תמיד נראה מסובך אבל האמת שממש קל להכין רק רבע שעה עבודה ויש לכם קינוח עשיר בשוקולד שכולם אוהבים.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר עד שמתקבלת תערובת בהירה ונפוחה.
תוך כדי ערבוב המיקסר מוסיפים בהדרגה את הקמח.
במיקרוגל ממיסים את השוקולד עם החמאה ומוסיפים לתערובת הביצים והקמח.
שופכים את התערובת לתבנית של מפינס עדיף מסיליקון עד לגובה של 3/4 בכל יחידה.
בכל יחידה להכניס לאמצע 2 קוביות שוקולד לבן.
מכניסים לתנור למשך 7 דקות.
יש להקפיד להוציא את העוגה בזמן אחרת מתקבלת עוגת שוקולד רגילה.
מוציאים בזהירות את העוגה מהתבנית מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים חם.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה