אם רוצים להרשים בארוחה איטלקית אמיתית אז מכינים את המתכון הזה ניוקי בעבודת יד שיוצא הרבה יותר טעים מהניוקי הקפוא של הסופרים.
אם רוצים להרשים בארוחה איטלקית אמיתית אז מכינים את המתכון הזה ניוקי בעבודת יד שיוצא הרבה יותר טעים מהניוקי הקפוא של הסופרים.
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
שופכים בתבנית את המלח הגס ועליו מניחים את תפוחי האדמה עם הקליפה ומכניסים לתנור.
משאירים בתנור עד שתפוחי האדמה ממש רכים.
מוצאים מהתנור וחוצים את תפוחי האדמה לחצי ובעזרת כף מוציאים את התכולה לתוך קערה.
מועכים בעזרת מזלג עד שנהיה פירה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים.
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים מהר שלא יהפוך לחביתה מהחום.
מוסיפים את הקמח ולשים עד שנהיה בצק. אם הוא רך מידי ואי אפשר לעבוד אתו ניתן להוסיף עוד קמח.
מחלקים את הבצק ל4 כדורים ויוצרים מכל כדור גליל וחותכים לחתיכות של 1 ס"מ.
מחממים על הגז סיר עם מים וקורט מלח ושמים בפנים את הניוקי. כל פעם כמות קטנה ומוציאים ברגע שהם צפים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה