לכל מי שמחפש מתכון טוב לפיצה ביתית, זה המתכון האהוב עלי, יוצא מוצלח במיוחד. טיפ חשוב לא להעמיס יותר מדי מרכיבים וגבינה על הפיצה ככה תקבלו תוצאה טובה במיוחד.
לכל מי שמחפש מתכון טוב לפיצה ביתית, זה המתכון האהוב עלי, יוצא מוצלח במיוחד. טיפ חשוב לא להעמיס יותר מדי מרכיבים וגבינה על הפיצה ככה תקבלו תוצאה טובה במיוחד.
מחממים על הגז מחבת או סיר קטן
מוסיפים את העגבניות המגורדות.
מוסיפים שתי שיני שום קטושות ומערבבים.
מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים.
מוסיפים את האורגנו, עלי הבזיליקום מלח וסוכר ומערבבים כ5-10 דקות עד לרתיחה. ( ניתן להשתמש במעבד מזון לקבלת רוטב חלק )
לבצק מכניסים את הקמח לקערה
בקערית נוספת ממיסים את השמרים
מוסיפים כפית מלח לקערת הקמח ומערבבים
מוסיפים את השמרים לקמח ומערבבים
מוסיפים מים לקמח עד לקבלת בצק ( חצי כוס מים בערך )
מניחים את הבצק להתפחה כחצי שעה לאחר מכן מחלקים ומרדדים לצורה הרצויה ומוסיפים מעל את הרסק וגבינה מגורדת
מכניסים לתנור על שחומם מראש לחום גבוה כ15-20 דקות ( עד שהבצק מזהיב והגבינה מבעבעת )
ניתן להוסיף תוספות על פי הטעם ( זיתים, בצל, עגבניות ועוד… )
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
נובמבר 1, 2015 @ 17:20
באיזה שמרים עדיף להשתמש ?
נובמבר 1, 2015 @ 17:21
לפיצה תמיד עדיף שמרים טריים, בהצלחה !
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
chen
נובמבר 1, 2015 @ 17:20
באיזה שמרים עדיף להשתמש ?
דודי כהן
נובמבר 1, 2015 @ 17:21
לפיצה תמיד עדיף שמרים טריים, בהצלחה !