זה היה בתחילת החורף, היה קצת גשם ובחדשות הכריזו שזהו הגשם הראשון ומיד קמתי להכין את המרק הזה. מרק בטטה מנחם טעים ופשוט מאוד להכנה.
זה היה בתחילת החורף, היה קצת גשם ובחדשות הכריזו שזהו הגשם הראשון ומיד קמתי להכין את המרק הזה. מרק בטטה מנחם טעים ופשוט מאוד להכנה.
מניחים סיר על הגז ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הבטטות, הגזרים, הדלעת והסלרי ומטגנים כ 5 דקות נוספות.
מוסיפים את ציר הירקות/ מים עד לכיסוי של הירקות ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומנמיכים את האש ומבשלים כ 45 דקות עד שהירקות רכים.
מורידים את הסיר מהגז וטוחנים עם בלנדר מוט.
מניחים בחזרה את הסיר על הגז ומוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים.
מתבלים עם מעט אגוז מוסקט ופלפל שחור ומלח.
מערבבים ומבשלים עוד כ 5 דקות עד שהשמנת נטמעת בתוך המרק.
ובתאבון.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה