מתכון לאצבעות לחם שום ביתי. תוספת מצוינת לכל ארוחה וטעים ממש…
מתכון לאצבעות לחם שום ביתי. תוספת מצוינת לכל ארוחה וטעים ממש…
להכנת הבצק בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, שמרית, אבקת אפיה, סוכר והמלח.
מוסיפים את המים וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק.
לשים את הבצק כ 5 דקות על משטח מקומח ומתפיחים בערך כשעה עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל4 ומרדדים לאצבעות בעובי של 1 ס"מ.
מחממים תנור ל 190 מעלות
להכנת הרוטב מערבבים שמן זית, אבקת שום ופטרוזיליה קצוצה ומברישים את הלחם
מפזרים מעל גבישי שום ומלח גס ומכניסים לתנור עד להזהבה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה