אלו הן הלביבות שאני זוכרת מהילדות שלי בכל חג חנוכה שמפזרים מעל סוכר ואוכלים. אך אני נוהגת להכין אותם גם לארוחת ערב רגילה רק ללא תוספת הסוכר.
אלו הן הלביבות שאני זוכרת מהילדות שלי בכל חג חנוכה שמפזרים מעל סוכר ואוכלים. אך אני נוהגת להכין אותם גם לארוחת ערב רגילה רק ללא תוספת הסוכר.
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל וסוחטים אותם היטב מהנוזלים.
מערבבים את כל החומרים ביחד מלבד השמן והסוכר.
מחממים במחבת שמן.
בעזרת הידיים יוצרים לביבות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
מוציאים את הלביבות למגש עם נייר סופג.
מפזרים מעל מעט סוכר ומגישים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה