למנה הזו אני קוראת בריאה בגלל שבמקור מטגנים את הכבדים עם שומן אווז או שומן עוף אך בגלל בעיות בריאות החלטתי לשנות את המנה ואני מטגנת בשמן זית והמנה יוצאת פשוט מופלאה.
למנה הזו אני קוראת בריאה בגלל שבמקור מטגנים את הכבדים עם שומן אווז או שומן עוף אך בגלל בעיות בריאות החלטתי לשנות את המנה ואני מטגנת בשמן זית והמנה יוצאת פשוט מופלאה.
קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם על מחבת עם שמן זית בלהבה נמוכה עד שהם מתרככים ומזהיבים.
במחבת נפרדת מטגנים את הכבדים ומתבלים במלח ופלפל. כל צד 3 דקות מוסיפים את היין ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.
מעבירים למעבד מזון את הבצל, הכבדים והביצים הקשות ומפעילים על פולסים עד שמתקבל המרקם הרצוי.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה