למי שאוהב דגים חריפים זה המתכון בשבילכם.
למי שאוהב דגים חריפים זה המתכון בשבילכם.
מניחים סיר על הגז עם כרבע כוס שמן זית ומסדרים בתחתית את העגבניות, הגמבה שפרוסה לרצועות, שיני השום והפלפלים החריפים. מי שאוהב מאוד חריף ניתן לחצות
הפלפלים לשנים.
מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים.
מוסיפים את הכוסברה, והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הדגים מלמעלה ומרטיבים אותם עם הרוטב.
מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ 35 דקות עד שהדגים מוכנים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה