קציצות בשר מעולות, טיפה מתקתקות שילדים ממש אוהבים.
קציצות בשר מעולות, טיפה מתקתקות שילדים ממש אוהבים.
מגרדים בפומפייה הדקה חצי בצל, חצי תפוח אדמה וחצי בטטה.
מוסיפים לירקות את הבשר, שמן קנולה, מלח, פלפל שחור וכמון ומערבבים היטב שכל התערובת תתחבר ביחד.
במחבת עם שמן מטגנים את הקציצות ומניחים בצלחת בצד.
מניחים סיר על הגז ומטגנים את חצי הבצל שנותר עם השמן זית עד שנהיה שקוף.
מוסיפים את העגבניות המגורדות ומערבבים.
מוסיפים רסק עגבניות מים וסוכר וממשיכים לערבב.
מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
את חצי תפוח האדמה והבטטה שנותרו חותכים לקוביות ומכניסים לסיר.
להכניס את קציצות המטוגנות ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולכסות את הסיר.
לבשל את הכול בערך כחצי שעה והקציצות מוכנות.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
נובמבר 1, 2015 @ 17:10
דודי ניסיתי השבוע את המתכון שלך, יצא מדהים הילדים השתגעו על זה 🙂
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
רחל בן חיים
נובמבר 1, 2015 @ 17:10
דודי ניסיתי השבוע את המתכון שלך, יצא מדהים הילדים השתגעו על זה 🙂