מרק קובה סלק חמוץ מתוק בצבע אדום משגע פשוט מנה מושלמת.
מרק קובה סלק חמוץ מתוק בצבע אדום משגע פשוט מנה מושלמת.
בקערה מערבבים את הסולת, מלח ושמן.
מוסיפים את המים בהדרגה עד שמקבלים תערובת מעט דלילה.
מכסים במגבת ומחכים 20 דקות עד שנוצר בצק רך.
מערבבים בקערה נפרדת את הבשר, שמן קנולה, בל, פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור והבהרט. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הסלק ומטגנים כ 5 דקות.
מוסיפים את המים ואת הלימון הסחוט ומערבבים.
מתבלים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש.
מכינים מבצק הסולת כדור קטן בערך בגודל של כדור פינג פונג כשהידיים תמיד רטובות.
משטחים על כף היד ומניחים מתערובת הבשר במרכז.
סוגרים את הקצוות ומכניסים לסיר.
מדי פעם צריך לנער את הסיר שהקובות לא ידבקו אחת לשנייה.
מבשלים בערך כ 20 דקות.
יש לשים לב לא לבשל יותר מידי כי אז הקובות מתפרקות.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה