פשטידת תרד אלוהית ומאוד חגיגית שאני כינה אותה תמיד לחג השבועות ותמיד מחסלים אותה עד הפירור האחרון.
פשטידת תרד אלוהית ומאוד חגיגית שאני כינה אותה תמיד לחג השבועות ותמיד מחסלים אותה עד הפירור האחרון.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
קוצצים את הבצל ומטגנים עם החמאה עד שנהיה שקוף.
מוסיפים את עלי התרד ומטגנים עד שהתרד מתרכך וכל הנוזלים יצאו.
מורידים מהאש ומקררים מעט.
מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד הגבינות.
מוסיפים לתערובת את התרד והבצל ומערבבים.
משמנים תבנית זכוכית המיועדת לפשטידות.
מעבירים אליה את הבלילה.
מגרדים את שני סוגי הגבינות ומפזרים מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 35 דקות.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה