אלה הסופגניות הכי אהובות אצלי בבית ללא שמרים וממש פשוטות להכנה שאני מעדיפה לאכול אותן ללא מילוי פשוט טעימות ככה.
אלה הסופגניות הכי אהובות אצלי בבית ללא שמרים וממש פשוטות להכנה שאני מעדיפה לאכול אותן ללא מילוי פשוט טעימות ככה.
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
באותו הזמן בסיר קטן מחממים שמן לטיגון עמוק.
מעבירים לתוך הסיר כדורים מהתערובת בעזרת שתי כפות.
מטגנים מכל צד כשתי דקות ומעבירים למגש עם נייר סופג.
מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
ניתן בעזרת מזרק להזריק לתוך הסופגניות ריבת תות.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה