מתכון למרק בצל מנחם לימי החורף הקרים פשוט ומעולה.
מתכון למרק בצל מנחם לימי החורף הקרים פשוט ומעולה.
חותכים את הבצלים.
מניחים סיר על הגז בחום בינוני ומכניסים את הבצלים.
מערבבים בערך 10 דקות עד שהבצלים הופכים רכים .
מוסיפים את החמאה לסיר ומערבבים עד שהבצל נהיה בצבע חום.
מוסיפים את הקמח לבצלים ומערבבים.
מוסיפים את היין ומערבבים עד שהיין מתאדה.
מוסיפים את ציר הירקות לסיר ומערבבים מעט.
מכניסים לסיר טימין, פלפל ומלח ומערבבים.
מגבירים את הלהבה מביאים לרתיחה ולאחר מכן מכסים את הסיר מורידים את הלהבה לאש נמוכה ומבשלים במשך חצי שעה.
ובתאבון.
ניתן לגרד מעל גבינת פרמז'ן בהגשה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה