מעורב ירושלמי, תמיד יוצא הכי תאים והכי שווה.
מעורב ירושלמי, תמיד יוצא הכי תאים והכי שווה.
מנקים את כל הבשר משאריות.
קוצצים את הבצל והשום.
במחבת גדולה מחממים שמן (בערך 4 כפות).
מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים בערך 5 דקות.
מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד 10 דקות בערך.
מומלץ להגיש עם פירה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה