תמיד בשבת החורפית הראשונה אני מכינה חמין לארוחת הצהרים. בשישי שמים את הסיר לבישול כל הלילה ובבוקר מתעוררים מריח של חמין שהתפזר בכל הבית.
תמיד בשבת החורפית הראשונה אני מכינה חמין לארוחת הצהרים. בשישי שמים את הסיר לבישול כל הלילה ובבוקר מתעוררים מריח של חמין שהתפזר בכל הבית.
לוקחים סיר גדול
שמים שמן זית ומטגנים את הבצל והגזר.
מוסיפים לסיר את השעועית, גריסים וחומוס.
מניחים את תפוחי האדמה, עליהם את העצמות והבשר.
מניחים מעל את הביצים
ממלאים את הסיר במים עד כיסוי מוחלט.
מתבלים עם השום, רוזמרין, מלח, פלפל, קינמון, פטרוזיליה ושמיר.
מנמיכים את האש ומבשלים בערך כשעה.
מחממים את התנור לחום של 100 מעלות.
מכסים את הסיר בנייר אלומיניום לאטימה.
מכניסים את הסיר לתנור ללילה שלם.
במהלך הלילה מומלץ לבדוק שיש מספיק מים בסיר, במידה ולא ניתן להוסיף עוד מים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה