מתכון לבורקס במילוי בשר, קל מאוד להכנה ומאוד מאוד טעים, מתאים לשישי או שבת בצהריים…
מתכון לבורקס במילוי בשר, קל מאוד להכנה ומאוד מאוד טעים, מתאים לשישי או שבת בצהריים…
קוצצים את הבצל ומטגנים עד שנהיה שקוף.
מוסיפים את הבשר ומפוררים בעזרת מזלג תוך כדי טיגון.
כשהבשר משנה את צבעו מוסיפים את הצנוברים ומערבבים כדקה.
מוסיפים את רסק העגבניות, מלח ופלפל.
מורידים את תערובת הבשר מהאש ומכינים את הבצק.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
חותכים את הבצק לריבועים לפי הגודל הרצוי אני מעדיפה 7/7 ס"מ.
מניחים במרכז הריבוע מתערובת הבשר ומקפלים למשולש.
מורחים על כל המשולשים ביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
מכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד שהבורקס מזהיב.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה