אם רוצים להרשים את המשפחה או החברים זה מתכון מנצח קל להכנה שתמיד מצליח.
אם רוצים להרשים את המשפחה או החברים זה מתכון מנצח קל להכנה שתמיד מצליח.
מקפיצים במחבת 50 גרם חמאה עם הפטריות עד שהפטריות מאבדות את הנוזל שלהן ומניחים בצד.
בסיר מטגנים את הבצל עם 50 גרם חמאה עד שהבצל מתחיל להזהיב ומוסיפים את האורז.
מוסיפים מציר הירקות בהדרגה, האורז תמיד צריך להיות רטוב ומערבבים עד שגרגרי האורז מוכנים.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל.
מורידים מהאש ומערבבים עם 50 גרם חמאה.
מגרדים מעל גבינת פרמז'ן ובתאבון.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה