רוטב נהדר אם רוצים להפתיע במנת פסטה מיוחדת וטעימה.
רוטב נהדר אם רוצים להפתיע במנת פסטה מיוחדת וטעימה.
מכניסים את הפלפלים לתנור לחום של 200 מעלות וקולים אותם.
כשקליפת הפלפלים מתחילה להישרף להוציא את הפלפלים ולהכניס לתוך שקית סגורה. כך יהיה קל יותר לקלף אותם.
מניחים מחבת על הגז עם קצת שמן זית ומטגנים את הבצל עד שיהיה שקוף.
חוצים את עגבניות השרי ומכניסים למחבת ומטגנים כ 10 דקות.
את הפלפלים מקלפים וחותכים לקוביות ומכניסים למחבת ומערבבים.
מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים עד שהמים מעט מצטמצמים.
מוסיפים את הבזיליקום ומתבלים בפלפל ומלח והרוטב מוכן.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה