רוטב מעולה למי שאוהב חריף וניתן להוסיף אותו כתיבול לכל דבר.
רוטב מעולה למי שאוהב חריף וניתן להוסיף אותו כתיבול לכל דבר.
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מסדרים בתבנית את כל הירקות ומכניסים לתנור לחצי שעה עד שכול הירקות מתרככים.
מקלפים את הקליפה מהעגבנייה ומכניסים הכל למעבד מזון ומפזרים מעט מלח.
ניתן לקשט מעל בעלי כוסברה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה