מרק קובה במיה פשוט מעולה. יש להקפיד שהמעטפת תהיה דקה. ככל שהמעטפת יותר דקה כך הקובה יותר טעימה.
מרק קובה במיה פשוט מעולה. יש להקפיד שהמעטפת תהיה דקה. ככל שהמעטפת יותר דקה כך הקובה יותר טעימה.
בקערה מערבבים את הסולת, מלח והשמן.
מוסיפים את המים בהדרגה עד שמקבלים תערובת מעט דלילה.
מכסים במגבת ומחכים 20 דקות עד שנוצר בצק רך.
בקערה נפרדת מערבבים את הבשר עם שמן קנולה, בצל, פטרוזיליה, מלח, פלפל ובהרט. בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבמיה ומטגנים מעט.
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המגורדות ומערבבים.
מוסיפים את שאר החומרים מלבד המים. ומערבבים מעט.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש.
מכינים מבצק הסולת כדור קטן בערך בגודל של כדור פינג פונג כשהידיים תמיד רטובות.
משטחים על כף היד ומניחים מתערובת הבשר במרכז.
סוגרים את הקצוות ומכניסים לסיר.
מדי פעם צריך לנער את הסיר שהקובות לא ידבקו אחת לשנייה.
מבשלים בערך כ 20 דקות.
יש לשים לב לא לבשל יותר מידי כי אז הקובות מתפרקות.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
נובמבר 1, 2015 @ 17:11
עוד מתכון מצוין שלך דודי
נובמבר 1, 2015 @ 17:13
אין על קובה במיה, אחלה מתכון
דצמבר 9, 2015 @ 17:11
אחלה מתכון אין כמו קובה במיה 🙂
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
רחל בן חיים
נובמבר 1, 2015 @ 17:11
עוד מתכון מצוין שלך דודי
דנה אביב
נובמבר 1, 2015 @ 17:13
אין על קובה במיה, אחלה מתכון
yossi c
דצמבר 9, 2015 @ 17:11
אחלה מתכון אין כמו קובה במיה 🙂