קדרה מדהימה ליום שבת חורפי במיוחד. יושבים ואוכלים ומהחלון רואים את טיפות הגשם וזה פשוט מנחם.
קדרה מדהימה ליום שבת חורפי במיוחד. יושבים ואוכלים ומהחלון רואים את טיפות הגשם וזה פשוט מנחם.
בסיר המתאים לבישול בתנור שמים 3 כפות שמן ומטגנים את הבשר מכל הצדדים לסגירה ומוציאים לקערה .
חותכים את תפוחי האדמה, הגזרים והבטטות לקוביות גדולות ואת הבצלים ושיני השום משאירים שלמים.
את הסלרי והפטרוזיליה חותכים לחתיכות גסות ומוסיפים את כל הירקות לסיר לטיגון קל.
מכניסים את הבשר לסיר ומוסיפים את היין ומבשלים כרבע שעה בערך.
מוסיפים את המים ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים וטועמים. ניתן לשפר את התיבול לפי הטעם.
מביאים לרתיחה, סוגרים את הסיר ומכניסים לתנור לחום של 150 מעלות למשך שעתיים וחצי.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה