אני יודעת שתמיד חושבים שפלפל ממולא זו מנה שקשה מאוד להכין אז הנה מתכון מעולה וממש פשוט להכנה שכל אחד יכול להכין.
אני יודעת שתמיד חושבים שפלפל ממולא זו מנה שקשה מאוד להכין אז הנה מתכון מעולה וממש פשוט להכנה שכל אחד יכול להכין.
חותכים את החלק העליון של הפלפלים כך שישמש אחר כך כמכסה.
בקערה גדולה מערבבים את הבשר, אורז, בצל, שום, כמון, מלח, פפריקה, עגבניות והפטרוזיליה ומניחים בצד.
מחממים בסיר שמן זית.
ומכניסים את העגבניות מערבבים במשך 3 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומביאים לרתיחה.
מכניסים לפלפלים מתערובת הבשר אבל חשוב מאוד לא לדחוס ולהשאיר מלמעלה רווח של כ 1/2 ס"מ.
מסדרים את הפלפלים בסיר ובעזרת כף שופכים לתוכם 2 כפות מהרוטב.
מניחים על הפלפלים את המכסים שלהם וסוגרים את הסיר.
מבשלים על אש נמוכה בערך שעה ורבע עד שהאורז מבושל.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה