מתכון מעולה ופשוט להכנת פיתות ושאוכלים אותם ישר מהתנור הרבה יותר שווה מפיתה קנויה.
מתכון מעולה ופשוט להכנת פיתות ושאוכלים אותם ישר מהתנור הרבה יותר שווה מפיתה קנויה.
בקערה של מיקסר מערבבים את הקמח, שמרים, מלח וסוכר.
מוסיפים את השמן והמים ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
מפזרים מעל הבצק מעט קמח, מכסים עם מגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו בערך כשעה.
מחממים תנור לחום ש 250 מעלות.
לשים מעט את הבצק כדי שיצא האוויר ומחלקים ל20 כדורים.
מרדדים את הכדור על משטח מקומח לקוטר של בין 15-20 ס"מ ועובי של 1/2 ס"מ.
מכסים את העיגולים במגבת ומתפיחים כרבע שעה.
מכניסים לתנור את הפיתות ע"ג תבנית עם נייר אפייה ל5 דקות.
רואים שהפיתות מתנפחות ומוציאים מהתנור ומכסים במגבת.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה