מתכון פשוט וקל להכנה.
מתכון פשוט וקל להכנה.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים.
מכניסים לסיר את תפוחי האדמה ומכסים אותם במים רותחים.
מפזרים מעל קצת מלח ומבשלים כ 30 דקות עד שתפוחי האדמה רכים.
מוציאים את המים מהסיר ומשאירים כמות של מים בערך חצי כוס מהמים שבושלו עם תפוחי האדמה.
מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים כ 50 גרם חמאה ומערבבים עד שכל החמאה נמסה ונטמעת בתפוחי האדמה.
מחזירים את הסיר לגז ומבשלים תוך כדי ערבוב כ 5-10 דקות.
והפירה מוכן להגשה. בתאבון….
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה