פאי תפוחים נפלא ופשוט להכנה שאני אוהבת לאכול בשבת בבוקר עם כוס תה.
פאי תפוחים נפלא ופשוט להכנה שאני אוהבת לאכול בשבת בבוקר עם כוס תה.
בקערה של מיקסר מכניסים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח ומערבבים עם וו לישה.
מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב.
בעזרת כף מוסיפים את מי הקרח |(4-6 כפות) עד שמתגבש בצק.
לחלק את הבצק לשני חלקים ולעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
בקערה לערבב את התפוחים עם הסוכר והקינמון.
לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
להוציא חלק אחד של הבצק מהמקרר ולרדד בין שני ניירות אפיה מקומחים לגודל קצת יותר מהתבנית.
להניח על תבנית פאי משומנת ואת שאריות הבצק להוציא. להדק את הבצק ולהכניס לתנור ל 15 דקות.
לאחר 15 דקות להוציא את התבנית מהתנור ולקרר אותה.
לשפוך את התפוחים לתבנית.
לרדד את חלק הבצק השני ולחתוך רצועות.
לסדר את רצועות הבצק על התפוחים בצורת שתי וערב ולהכניס לתנור ל 45 דקות עד להזהבה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה