עוגת ביסקוויטים מעולה וטעימה, מומלץ להכין בראש כי יש להכניס לקירור למספר שעות.
עוגת ביסקוויטים מעולה וטעימה, מומלץ להכין בראש כי יש להכניס לקירור למספר שעות.
מכניסים לקערה את הגבינה, סוכר, חלמונים ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
לוקחים תבנית מלבנית
טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שיכבה בתבנית.
עליה שמים שיכבה של תערובת הגבינה.
טובלים שוב ביסקוויטים בחלב ומסדרים שיכבה נוספת ועליה עוד שיכבה של תערובת הגבינה.
מניחים סיר על הגז וממיסים את השוקולד והחמאה ומקררים.
מורחים את תערובת השוקולד על העוגה ומעבירים אותה למקרר למשך 8 שעות בערך.
מומלץ להכין את העוגה בשעות הערב ולאכול ביום למחרת ככה לא מתפתים לאכול ממנה לפני הזמן.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה