עוגה חגיגית ונפלאה, ממש פשוטה להכנה. זה שילוב מנצח של תותים עם קצפת ומרנג שמתפצלח בפה ממש תענוג.
עוגה חגיגית ונפלאה, ממש פשוטה להכנה. זה שילוב מנצח של תותים עם קצפת ומרנג שמתפצלח בפה ממש תענוג.
מציירים על נייר אפייה עיגול בקוטר 26 ס"מ.
מניחים את נייר האפייה הפוך בתבנית כך שהצד שציירנו יגע בתבנית.
במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שנהיה קצף מבריק.
מוסיפים קורנפלור ומקפלים לתוך הקצף.
מעבירים את הקצף לשק זילוף וממלאים את העיגול שציירנו בנייר האפייה.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 120 מעלות למשך שעה.
לאחר שעה מכבים את התנור ומשאירים את המרנג בפנים למשך שעתיים שדלת התנור פתוחה.
להכנת הקצפת מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, פודינג וניל וחלב עד שנוצר קצף יציב.
מפזרים את הקצפת על המרנג רק לאחר שהוא התקרר.
חותכים את התותים לפרוסות דקות או לחצי ומסדרים מעל הקצפת.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה