מרק תירס תאילנדי מופלא וכיף במיוחד ביום חורף קר
מרק תירס תאילנדי מופלא וכיף במיוחד ביום חורף קר
מניחים סיר על הגז ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את התירס ומקופסא אחת לשפוך לתוך הסיר גם את הנוזלים ולערבב כ 3 דקות.
מוסיפים את המים ומערבבים.
בעזרת בלנדר מוט טוחנים מעט את המרק (צריך להישאר גם חתיכות תירס שלמות).
טורפים את הביצה ובעזרת מזלג מטפטפים לתוך המרק.
בצלוחית קטנה מערבבים את הקורנפלור עם קצת מים ומכניסים לסיר.
מתבלים ומבשלים בערך 15 דקות עד שהמרק מסמיך.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה