אני אוהבת להכין את הלחמניות האלה דווקא בחגים הם ממשם קלות להכנה ומעשירות את שולחן החג.
אני אוהבת להכין את הלחמניות האלה דווקא בחגים הם ממשם קלות להכנה ומעשירות את שולחן החג.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מכניסים לקערה את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן, המלח וביצה אחת ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את המים (כל פעם קצת) ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
מחזירים את הבצק לקערה מכסים במגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל 6-8 חלקים ויוצרים לחמניות לפי העדפה אישית ניתן לעשות צורה של שבלול, עיגול, צמה קטנה. ומעבירים את הלחמניות לתבנית משומנת.
טורפים ביצה ומברישים בעזרת מברשת סיליקון את הלחמניות ומפזרים מעל שומשום.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 25 דקות.
ניתן להוסיף לתערובת צימוקים או אגוזים לפי טעמכם האישי.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה