אצלי בבית אין בעיה של צליאק לאף אחד ועדיי כולם מעדיפים את הלחם הזה, הילדים אומרים שזה לחם יותר טעים מהלחם הרגיל.
אצלי בבית אין בעיה של צליאק לאף אחד ועדיי כולם מעדיפים את הלחם הזה, הילדים אומרים שזה לחם יותר טעים מהלחם הרגיל.
בקערה של מיקסר שמים את הקמחים עם השמרים היבשים ומערבבים.
מוסיפים ביצה אחת, שמן ומים ומערבבים עם וו לישה עד שהחומרים הופכים לבצק דביק.
מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים במשך שעה.
משמנים 2 תבניות מאורכות ושמים בתוכם את הבצק.
טורפים את הביצה השניה ומורחים את הבצק לפזר מעל גרעיני חמניה ולהתפיח שוב כ 20 דקות.
לחמם תנור לחום של 180 מעלות ולאפות את הבצק במשך חצי שעה או עד שמשחים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה