מתכון ביתי לכנאפה מתוק וטעים ממש כמו בדוכנים. אתם תופתעו לגלות כמה פשוט להכין את המנה הזאת שכולם כל כך אוהבים.
אם מישהו רוצה שהכנאפה יהיה כתום פשוט מוסיפים צבע מאכל לחמאה.
מתכון ביתי לכנאפה מתוק וטעים ממש כמו בדוכנים. אתם תופתעו לגלות כמה פשוט להכין את המנה הזאת שכולם כל כך אוהבים.
אם מישהו רוצה שהכנאפה יהיה כתום פשוט מוסיפים צבע מאכל לחמאה.
ממיסים במחבת בקוטר 22 ס"מ חצי מכמות החמאה.
מסדרים מחצית מכמות האטריות על המחבת ודוחסים מעט.
מפזרים מעל את פרורי הגבינה ומעל מסדרים את שאר אטריות הקדאיף.
דוחסים שוב וברגע שהתחתית מזהיבה מעט מוציאים את הכנאפה לצלחת.
ממיסים על המחבת את שאר החמאה ומטגנים את הכנאפה מהצד השני.
ברגע ששני הצדדים זהובים מוציאים את הכנאפה לצלחת הגשה.
להכנת הסירופ ממיסים בסיר על הגז מים, סוכר ומי ורדים עד שהסירופ נהיה סמיך
מורידים את הסיר מהגז וסוחטים חצי לימון.
שופכים את הסירופ על הכנאפה ומפזרים מעל פיסטוקים ומגישים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה