עד עכשיו תמיד הייתם קונים חזרת. לא תאמינו כמה פשוט להכין חזרת בבית והיא יוצאת הרבה יותר טעימה.
מומלץ להשתמש בכפפות בגלל החריפות.
עד עכשיו תמיד הייתם קונים חזרת. לא תאמינו כמה פשוט להכין חזרת בבית והיא יוצאת הרבה יותר טעימה.
מומלץ להשתמש בכפפות בגלל החריפות.
מכניסים למעבד מזון את שורש החזרת וכל החומרים מלבד הסלק ומרסקים עד שיש משחה סמיכה.
את הסלק מגרדים בפומפייה דקה ומערבבים עם תערובת החזרת.
מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה