כדי שההמבורגר יהיה טעים הכי חשב זה לבחור בשר בקר איכותי וכמובן שיהיה בו גם שומן. זה מתכון ביתי ופשוט להמבורגר שמתאים גם לילדים.
כדי שההמבורגר יהיה טעים הכי חשב זה לבחור בשר בקר איכותי וכמובן שיהיה בו גם שומן. זה מתכון ביתי ופשוט להמבורגר שמתאים גם לילדים.
מערבבים את תערובת הבשר במשך כ 3 דקות בגלל שלא מוסיפים חומרי מקשרים לבשר כמו ביצים צריך ללוש אותו הרבה זמן כדי שהשומן בעצם יקשר את חלקי הבשר.
מחלקים את הבשר ל4 כדורים ויוצרים מהם את הצורה של ההמבורגר. אפשר להיעזר ברינג למי שיש בבית אך לא חובה.
מסדרים את ההמבורגרים על מגש ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים.
לאחר שעתיים מפזרים מעט פלפל שחור גרוס ומלח ומטגנים משני הצדדים על מחבת פסים לרמת העשייה המועדפת עליכם.
מסדרים את ההמבורגר בתוך לחמנייה עם ירקות ובתאבון.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה