מתכון של דג מהיר וקל להכנה
מתכון של דג מהיר וקל להכנה
מחממים תנור ל 200 מעלות.
מורחים את הדג בשמן זית ומעסים.
מורחים עליו מכול הצדדים את השום, המלח והפלפל ומעסים שהדג יהיה מלא ברוטב מכל הכיוונים.
מניחים את הדג בתבנית עם נייר אפייה משומן וסוחטים מעל מחצי הלימון.
מכניסים לתנור בערך לחצי שעה והדג מוכן.
בתאבון…
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה