בצק לפיצה ללא גלוטן שיוצא יותר טעים מהבצק הרגיל
בצק לפיצה ללא גלוטן שיוצא יותר טעים מהבצק הרגיל
לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
מכניסים לקערה של מיקסר את כל החומרים ומערבבים עם וו לישה עד שנוצר בצק אם הבצק קשה מידי ניתן להוסיף עוד מים.
לחלק את הבצק לשנים ולרדד כל חלק לעיגול.
לפזר רוטב עגבניות ותוספות לפי הטעם ולהכניס לתנור.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה