מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
מניחים על תבנית נייר כסף.
מערבבים בקערה שמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל ומורחים את נתח האסדו מכל הכיוונים שהכל יהיה מכוסה בתערובת התבלינים.
מכניסים לתנור למשך חצי שעה.
מורידים את חום התנור ל 100 מעלות מניחים על האסדו את גבעול הרוזמרין ומכסים את הנתח בנייר הכסף של התבנית.
משאירים בתנור למשך 5 שעות.
פורסים לרצועות דקות ומגישים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה