זה הרוטב שאני הכי אוהב. אין שבוע שאני לא מכין פסטה ברוטב הזה ולא נשאר אפילו פירור.
רוטב נהדר אם רוצים להפתיע במנת פסטה מיוחדת וטעימה.
לפעמים שעייפים ואין ממש כוח להכין ארוחת ערב אז זו מנה ממש טובה ומהירה להכנה.
אם רוצים להרשים בארוחה איטלקית אמיתית אז מכינים את המתכון הזה ניוקי בעבודת יד שיוצא הרבה יותר טעים מהניוקי הקפוא של הסופרים.
מתכון שאני ממש אוהבת לרביולי עם רוטב שמנת, טעים לפשוט.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק