עוגת קרם שניט חגיגית וטעימה נראית מאוד קשה להכנה אבל לא תאמינו כמה פשוט להכין אותה.
עוגת קרם שניט חגיגית וטעימה נראית מאוד קשה להכנה אבל לא תאמינו כמה פשוט להכין אותה.
יוצרים מבצק העלים 3 מלבנים לפי הגודל שרוצים את העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להזהבה.
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג וחלב עד לקבלת קצפת.
מסדרים את העוגה.
על מגש מניחים מלבן אחד של בצק העלים ועליו מורחים מחצית מכמות הקצפת.
מניחים על הקצפת מלבן נוסף ועליו את שאר הקצפת. מעל מניחים את המלבן האחרון ומפזרים מעל אבקת סוכר
שמורים במקרר ומגישים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה