מרק שעועית ברוטב עגבניות מרק עשיר ומשביע לימי חורף, מומלץ להגיש עם לחם טרי לצד אורז לבן .
מרק שעועית ברוטב עגבניות מרק עשיר ומשביע לימי חורף, מומלץ להגיש עם לחם טרי לצד אורז לבן .
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם כף שמן זית עד להשחמה.
מוסיפים שעועית, עגבניות מגורדות, שיני שום ומים ומערבבים.
מוסיפים את הסלרי והתבלינים והמים חוץ מהפטרוזיליה ומערבבים.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ 40 דקות.
5 דקות לפני שמורידים את הסיר מהאש מוסיפים את הפטרוזיליה.
ניתן להוסיף למרק ביצים ולהגיש לצד אורז לבן.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה