מתכון נפלא ופשוט להכנה ולאחר שמוכן הריח בבית פשוט משגע.
מתכון נפלא ופשוט להכנה ולאחר שמוכן הריח בבית פשוט משגע.
לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ולבשל במים במשך 5 דקות.
לסנן את תפוחי האדמה ולסדר בתבנית.
מטגנים במחבת את השום הכתוש.
לאחר דקה מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ 5 דקות.
להוסיף למחבת שמנת, חלב, גבינות ותבלינים ולבשל עד שהגבינות נמסות.
לשפוך את תערובת השמנת על תפוחי האדמה.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 60 דקות או עד להזהבה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה