אין כמו מתכון טוב לפחזניות, אני אישית ממש ממש אוהבת לפנק את האורחים שלי עם פחזניות מושלמות שאני מכינה. אז קבלו מתכון קל מאוד לפחזניות מושלמות, הטיפ היחיד שיש לי לתת כדי שהן יצאו טוב זה לא לפתוח את התנור בזמן האפייה והפחזניות יצאו נפלאות.
אין כמו מתכון טוב לפחזניות, אני אישית ממש ממש אוהבת לפנק את האורחים שלי עם פחזניות מושלמות שאני מכינה. אז קבלו מתכון קל מאוד לפחזניות מושלמות, הטיפ היחיד שיש לי לתת כדי שהן יצאו טוב זה לא לפתוח את התנור בזמן האפייה והפחזניות יצאו נפלאות.
מחמים את התנור לחום של 180 מעלות.
שמים סיר על הגז ומוסיפים את המים, המרגרינה והמלח ומרתיחים עד שהמרגרינה נמסה.
משאירים את הסיר על הגז, על אש נמוכה ומוסיפים את כל הקמח ביחד ומערבבים עד שמקבלים בצק חלק שנפרד מדפנות הסיר, בערך 3 דקות.
מורידים את הסיר מהאש ומקררים מעט.
מעבירים את הבצק למיקסר ומוסיפים כל פעם ביצה אחת תוך כדי בחישה.
המצב הרצוי של הבצק צריך להיות כאשר מכניסים כף לתוך הבצק ומוציאים הוא נמתח קצת למטה אם לא הגעתם לצורה זו ניתן להוסיף עוד ביצה.
את הבצק מעבירים לשקית זילוף ויוצקים לתבנית משומנת. (ניתן להניח על התבנית גם בעזרת 2 כפות).
יש לעשות רווחים בין הפחזניות כי הן גדלות בזמן האפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
להכנת המילוי מכניסים את הפודינג והשמנת למיקסר ומערבלים עד לקבלת קרם יציב.
לקרר מעט את הפחזניות לחצות אותן ולהוסיף מילוי בעזרת שק זילוף או כף.
לציפוי שוקולד מניחים סיר על הגז ובתוכו שוקולד מריר/חלב ומיכל שמנת מתוקה מערבבים עד שיש בלילה חלקה.
ובוזקים על הפחזנית בעזרת כף מלמעלה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה