מנה עיקרית מושקעת ומפוארת. הקציצות דגים נימוחות בפה, ממש מושלמות.
מנה עיקרית מושקעת ומפוארת. הקציצות דגים נימוחות בפה, ממש מושלמות.
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה.
קוצצים בצל ומערבבים את כל החומרים ביחד עם הדגים הטחונים.
מתבלים ושמים במקרר לנוח לחצי שעה.
מטגנים את הקציצות על מחבת משני הצדדים ומכינים את הרוטב.
מניחים סיר על הגז ומטגנים את הבצל עם השמן זית עד שנהיה שקוף.
מוסיפים את השום ומטגנים מעט.
מוסיפים את העגבניות המגורדות ומערבבים.
מוסיפים רסק עגבניות מים וסוכר וממשיכים לערבב.
והוסיף את התבלינים ולערבב.
להביא לרתיחה ואז להנמיך את הלהבה ולבשל בערך כ 10 דק'.
להכניס את קציצות הדג המטוגנות לרוטב ולבשל בערך כחצי שעה.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה