כאשר רוצים להניח לחם במרכז השולחן זה מתכון נהדר שמשדרג כל ארוחה והופך את השולחן לחגיגי.
כאשר רוצים להניח לחם במרכז השולחן זה מתכון נהדר שמשדרג כל ארוחה והופך את השולחן לחגיגי.
בקערה של מיקסר מערבבים עם וו קרס את הקמח והמלח.
מוסיפים את הסוכר והשמרים וממשיכים לערבב.
מוסיפים את השמן והמים ומערבבים עד שהבצק מתחבר ונפרד מהדפנות בערך 10 דקות.
מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו, בערך שעה.
לאחר ההתפחה מוציאים את הבצק למשטח מקומח ומוציאים לו את האוויר ולשים.
אם בבצק דביר ניתן להוסיף מאט קמח אך לא יותר מידי שלא יעבד את האווריריות שלו.
מחלקים את הבצק לחמשה חלקים שווים ומרדדים לעובי של 1/2 1 ס"מ.
מניחים את הפוקצ'ות בתבנית משומנת ומתפיחים בערך כ 30 דקות.
מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
לאחר שהפוקצ'ות תפחו עושים עם האצבע מעין גומות קטנות לאורך הפוקצ'ה, מברישים אותה עם שמן זית, מפזרים את העגבניות והמלח.
מכניסים לתחתית התנור תבנית עם מים ובמרכז התנור שמים את תבנית הפוקצ'ות ואופים עד להזהבה בערך 30 דקות.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
דצמבר 2, 2015 @ 14:21
מתכון מצוין
דצמבר 2, 2015 @ 14:34
🙂
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
מתכון לי
דצמבר 2, 2015 @ 14:21
מתכון מצוין
moshe
דצמבר 2, 2015 @ 14:34
🙂