ארוחת צהרים עשירה בשבת חורפית במיוחד.
ארוחת צהרים עשירה בשבת חורפית במיוחד.
מחממים תנור ל 110 מעלות.
להכנת המילוי: בקערה מערבבים את רסק העגבניות, השמן והתבלינים.
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שכל האורז מצופה בתערובת התבלינים.
לאחר שמנקים את העוף מכניסים לתוכו את האורז עם התבלינים. לשים לב לא לדחוס כי האורז צריך להתבשל בפנים. סוגרים את העוף בעזרת חוט ומחט.
בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הבצל.
מניחים בתוך הסיר את העוף הממולא.
ממלאים את הסיר במים שיכסה חצי מגובה העוף ומוסיפים את רסק העגבניות.
מביאים לרתיחה ומבשלים כ 20 דקות.
מוסיפים את האורז והתבלינים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה במשך 20 דקות.
מעבירים את הסיר לתנור למשך הלילה בין 6-7 שעות.
מידי פעם לבדוק שהעוף לא נשרף או שצריך להוסיף מים.
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.
כל הזכויות שמורות מתכון לי - מתכונים ובישול ברשת | מפת אתר | מתכון לי גם בפייסבוק
השאר תגובה